Pravila privatnosti

Turistička zajednica Supetar je posvećena očuvanju vaše privatnosti. Kontaktirajte nas na [email protected] ako imate bilo kakvih pitanja ili problema vezanih uz korištenje Vaših osobnih podataka   i rado ćemo vam pomoći.

Korištenjem ove stranice ili naših usluga pristajete na obradu vaših osobnih podataka kako je opisano u ovom Pravilniku o privatnosti.

 

Sadržaj

 1. Definicije korištene u ovom Pravilniku
 2. Načela zaštite podataka koje slijedimo
 3. Koja prava imate u vezi s vašim osobnim podacima
 4. Koje osobne podatke prikupljamo o vama
 5. Kako koristimo vaše osobne podatke
 6. Tko još ima pristup vašim osobnim podacima
 7. Kako osiguravamo vaše podatke
 8. Informacije o kolačićima

 

Definicije

Osobni podaci   – sve informacije koje se odnose na fizičku osobu koja je identificirana ili koja se može identificirati.
Obrada   – bilo koju operaciju ili skup operacija koje se obavljaju na osobnim podacima ili na skupovima osobnih podataka.
Subjekt podataka   – fizička osoba čiji se osobni podaci obrađuju.
Dijete –   fizička osoba mlađa od 16 godina.
Mi / mi (kapitalizirani ili ne) – Turistička zajednica Supetar 

 

Načela zaštite podataka

Obećavamo da ćemo slijediti sljedeća načela zaštite podataka:

 • Obrada je zakonita, poštena, transparentna.Naše aktivnosti obrade imaju zakonsku osnovu. Mi uvijek razmatramo vaša prava prije obrade osobnih podataka. Na zahtjev ćemo vam pružiti informacije o obradi.
 • Obrada je ograničena na svrhu.Naše aktivnosti obrade odgovaraju namjeni za koju su prikupljeni osobni podaci.
 • Obrada se obavlja s minimalnim podacima.Mi prikupljamo i obrađujemo minimalnu količinu Osobnih podataka koja je potrebna za bilo koju svrhu.
 • Obrada je ograničena vremenskim razdobljem.Vaše osobne podatke nećemo pohranjivati ​​dulje nego što je potrebno.
 • Potrudit ćemo se osigurati točnost podataka.
 • Potrudit ćemo se osigurati integritet i povjerljivost podataka.

 

Prava nositelja podataka

Subjekt podataka ima sljedeća prava:

 1. Pravo na informacije   – znači da imate pravo znati da li se vaši osobni podaci obrađuju; koji se podaci prikupljaju, odakle se dobiva i zašto i tko ih obrađuje.
 2. Pravo na pristup   – što znači da imate pravo pristupa podacima prikupljenim od / o vama. To uključuje i vaše pravo na traženje i dobivanje kopije prikupljenih osobnih podataka.
 3. Pravo na ispravak   – što znači da imate pravo zatražiti ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka koji su netočni ili nepotpuni.
 4. Pravo na brisanje – što znači da u određenim okolnostima možete zatražiti da se vaši osobni podaci izbrišu iz naše evidencije.
 5. Pravo ograničavanja obrade – što znači   kada se primjenjuju određeni uvjeti, imate pravo ograničiti obradu vaših osobnih podataka.
 6. Pravo na prigovor na obradu   – što znači da u određenim slučajevima imate pravo prigovoriti obradi vaših osobnih podataka, na primjer u slučaju izravnog marketinga.
 7. Pravo na prigovor na automatsku obradu   – što znači da imate pravo prigovoriti automatiziranoj obradi, uključujući profiliranje; i ne podliježe odluci koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi. Ovo pravo možete ostvariti kad god postoji ishod profiliranja koji proizvodi pravne učinke koji se odnose na vas ili koji značajno utječu na vas.
 8. Pravo na prenosivost podataka   – imate pravo dobiti svoje osobne podatke u strojno čitljivom formatu ili, ako je to moguće, kao izravan prijenos s jednog procesora na drugog.
 9. Pravo na podnošenje prigovora   – u slučaju da odbijemo vaš zahtjev na temelju prava pristupa, pružit ćemo vam razlog zašto. Ako niste zadovoljni načinom na koji je vaš zahtjev obrađen, kontaktirajte nas.
 10. Pravo na pomoć nadzorno tijelo- znači da imate pravo na pomoć nadzornog tijela i pravo na druga pravna sredstva kao što je traženje odštete.
 11. Pravo na povlačenje pristanka   – imate pravo povući bilo koji pristanak za obradu vaših osobnih podataka. 

 

Podaci koje prikupljamo

Informacije koje ste nam dali

To može biti vaša adresa e-pošte, ime, itd. – uglavnom informacije koje su potrebne za pružanje usluge ili za poboljšanje korisničkog iskustva s nama. Informacije koje nam dostavite čuvamo kako bismo komentirali ili izvršili druge aktivnosti na web-lokaciji.Ove informacije uključuju, primjerice, vaše ime i adresu e-pošte.

Informacije o vama automatski se prikupljaju

To uključuje informacije koje se automatski spremaju u kolačiće i druge alate za sesije. Na primjer, vaša IP adresa. Ove se informacije koriste za poboljšanje korisničkog iskustva. Kada koristite naš pogled na sadržaj naše web stranice, vaše aktivnosti mogu biti zabilježene.

Javno dostupne informacije

Možda ćemo prikupiti informacije o vama koje su javno dostupne.

 

Kako koristimo vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke koristimo kako bismo:

 • poboljšajte korisničko iskustvo;
 • ispuniti obvezu prema zakonu ili ugovoru;

Vaše osobne podatke koristimo na opravdanim osnovama i / ili uz vašu suglasnost.

Na temelju sklapanja ugovora ili ispunjavanja ugovornih obveza, obrađujemo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • da vas identificira;
 • pružiti vam uslugu;
 • obavijestiti vas o vijestima;

Sve dok nas niste obavijestili drugačije, smatramo da vam nudimo usluge koje su slične ili jednake vašem ponašanju prilikom pregledavanja kao naš legitimni interes.

S vašim pristankom obrađujemo vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • da Vam šaljemo biltene i ponude kampanje (od nas i / ili naših pažljivo odabranih partnera);
 • za druge svrhe za koje smo tražili vaš pristanak;

Obrađujemo vaše osobne podatke kako bismo ispunili obveze koje proizlaze iz zakona i / ili koristili vaše osobne podatke za opcije koje su predviđene zakonom. Zadržavamo pravo anonimizacije prikupljenih osobnih podataka i korištenja tih podataka.Podatke ćemo koristiti izvan okvira ovog Pravilnika samo ako je anoniman.

Vaše osobne podatke možemo obrađivati ​​za dodatne svrhe koje ovdje nisu spomenute, ali su kompatibilne s izvornom svrhom za koju su podaci prikupljeni. Da bismo to učinili, osigurat ćemo da:

 • veza između svrhe, konteksta i prirode osobnih podataka prikladna je za daljnju obradu;
 • daljnja obrada ne bi naškodila vašim interesima i
 • postojala bi odgovarajuća zaštita za obradu.

Obavijestit ćemo vas o daljnjim obradama i svrhama.

Tko još može pristupiti vašim osobnim podacima

Vaše osobne podatke ne dijelimo s nepoznatim osobama. Osobni podaci o vama u nekim su slučajevima dostavljeni našim pouzdanim partnerima kako bi vam omogućili pružanje usluge ili poboljšali korisničko iskustvo. Podijelili smo vaše podatke s:

Povezane treće strane:

 • Google Analytics
 • Hubspot CRM
 • Mailchimp – automatizacija marketinga

 

Kako osiguravamo vaše podatke

Trudimo se da Vaši osobni podaci ostanu sigurni.   Koristimo sigurne protokole za komunikaciju i prijenos podataka (kao što je HTTPS). Tamo gdje je to prikladno, koristimo anonimizaciju i pseudonimizaciju. Pratimo naše sustave za moguće ranjivosti i napade.

Iako se trudimo, ne možemo jamčiti sigurnost informacija. Međutim, obećavamo da ćemo obavijestiti nadležna tijela o kršenjima podataka. Također ćemo vas obavijestiti ako postoji prijetnja vašim pravima ili interesima. Učinit ćemo sve što možemo kako bismo spriječili kršenja sigurnosti i pomogli vlastima u slučaju bilo kakvih kršenja.

 

Djeca

Ne namjeravamo prikupljati ili svjesno prikupljati podatke od djece. Ne ciljamo djecu na naše usluge. 

 

Kolačiće i druge tehnologije koje koristimo

Mi koristimo kolačiće i / ili slične tehnologije za analizu ponašanja kupaca, administriranje web stranice, praćenje pokreta korisnika i prikupljanje informacija o korisnicima. To je učinjeno kako bismo personalizirali i poboljšali svoje iskustvo s nama.

Kolačić je mala tekstualna datoteka pohranjena na vašem računalu. Kolačići pohranjuju informacije koje se koriste kako bi stranice radile. Samo mi možemo pristupiti kolačićima koje je izradila naša web-lokacija. Kolačiće možete kontrolirati na razini preglednika. Odabirom onemogućavanja kolačića možete spriječiti korištenje određenih funkcija.

Kolačiće koristimo za sljedeće svrhe:

 • Potrebni kolačići – ti su kolačići potrebni za korištenje nekih važnih značajki na našoj web-lokaciji, kao što je prijavljivanje. Ovi kolačići ne prikupljaju nikakve osobne podatke.
 • Kolačići funkcionalnosti – ovi kolačići pružaju funkcionalnost koja čini korištenje naše usluge praktičnijim i omogućuje pružanje više personaliziranih značajki.Na primjer, mogli bi zapamtiti vaše ime i e-poštu u obrascima za komentare tako da ne morate ponovno unijeti te informacije sljedeći put kada komentirate.
 • Kolačići usluge Analytics – ti se kolačići koriste za praćenje korištenja i izvedbe naše web-lokacije i usluga
 • Oglašavanje kolačića – ti kolačići se koriste za isporuku oglasa koji su relevantni za vas i vaše interese.Osim toga, koriste se za ograničavanje broja prikaza oglasa. Obično se postavljaju na web-lokaciju putem reklamnih mreža s dopuštenjem operatera web-lokacije. Ovi kolačići pamte da ste posjetili web-lokaciju i da se te informacije dijele s drugim organizacijama, kao što su oglašivači. Često se ciljanje ili oglašavanje kolačića povezuje s funkcionalnošću web-lokacije koju pruža druga organizacija.

Kolačiće pohranjene na računalu možete ukloniti putem postavki preglednika. Alternativno, možete kontrolirati neke kolačiće trećih strana pomoću platforme za poboljšanje privatnosti, kao što je optout.aboutads.info ili youronlinechoices.com . Za više informacija o kolačićima posjetite allaboutcookies.org .

Google Analytics upotrebljavamo za mjerenje prometa na našoj web-lokaciji. Google ima vlastita pravila o privatnosti koja možete pregledati ovdje . Ako se želite isključiti iz praćenja putem usluge Google Analytics, posjetite stranicu za isključivanje usluge Google Analytics .

 

Izmjene ovih pravila o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ovog Pravila o privatnosti.
Posljednja izmjena izvršena je 5. svibnja 2019. godine.